Osnovna djelatnost tvrtke Povećalo d.o.o. je izrada internet stranica s dodatnim uslugama zakupa domena i prostora na serveru (hosting).

Više...

Izrazi web-dizajn ili izrada internet stranica podrazumjevaju niz potrebnih radnji te upotrebu različitih alata i tehnologija u stvaranju finalnog proizvoda - Vaše web prezentacije. Stoga smo svoj rad, u skladu sa pravilima struke, organizirali prema sljedećim fazama:

Više...

Statične stranice su jednostvni oblik internet prezentacije te je stoga cijena njihove izrade i postavljanja nešto niža u odnosu na dinamičke stranice. Izrađuju se u HTML-u na temelju unaprijed dogovorenog izgleda, strukture i količine, zauzimaju malo prostora a smještaj ne zahtjeva neke posebne performance servera.

Više...

Web stranice na kojima se oglašava izrada internet stranica već na prvi pogled odražavaju stavove svojih autora u vezi vječite dileme:što je za stranicu važnije - funkcionalnost ili izgled?

Više...

U današnje vrijeme sve više korisnika odabire izradu dinamičkih stranica, tj. stranica koje pružaju mogućnost jednostavnije nadopune i izmjene sadržaja, bilo od strane vlasnika stranice ili u mnogim slučajevima i samih posjetitelja ili korisnika.

Više...